Добива и до 10.000 евра бакшиш за ноќ за ОВАА песна, но верувајте ЌЕ СЕ ПОКАЕТЕ АКО ЈА СЛУШНЕТЕ!

Loading...

„Сум добивала прстени, брачни  понуди, ма што  не“, открила пејачката.Нема шанси  да влезете во кафеана, а да не ја слушнете песната „Вади, вади паре“ која станала вистински  хит, и  поради  која летаат  банкноти кон музичарите.
Иако  песната е позната, името  Марина Далиповиќ е помалку познато меѓу пошироката публика. Овој  хит пејачката го објавила пред 4 години, но  му  требало  време за да ја достигне славата која  денес ја има.
„Гостите даваат се до  последен денар на оваа песна, а јас можам да соберам и  до  10.000 евра за ден, поготово на ромски свадби“, раскажува пејачката.
Сигурни  сме дека нема да успеете да ја ислушате песната до крај.Нема шанси  да влезете во кафеана, а да не ја слушнете песната „Вади, вади паре“ која станала вистински  хит, и  поради&

loading...