Добро обрнете внимание на автопатот: Нема да поверувате ШТО се појавило пред овој камион!

Веруваме дека дел од вас се убедени во приказните дека духови постојат и дека се појавуваат ноќе.Кога сѐ ќе се земе в предвид, сосема е очекувано најморничавите и најлошите нешта да се случуваат токму навечер.
Меѓутоа, на интернет се појави видео од Индија кое прикажува темен лик како преминува преку автопат и тоа сред бел ден.
Добро обратете внимание на црвената стрелка.
Погледнете го видеото:
Кога сѐ ќе се земе в предвид, сосема е очекувано најморничавите и најлошите нешта да се случуваат токму навечер.
Меѓутоа, на интернет се по

Пронајдете не на следниве мрежи: