Договорил средба со љубовницата: Кога се отворила вратата…

Loading...

Лесли Варнер од американскиот град Бојс, го фати во стапица својот година дена постар сопруг Коди, кој имал намера да ја изневери со најдобрата пријателка.Коди договорил средба со црвенокосата девојка кај неа дома, а на големо изнендување го дочекала Лесли која му ја отворила вратата. Девојките ја снимиле ситуацијата и видеото го објавиле на Фејсбук.
„Сакам развод“ – се зборовите со кои Лесли го дочекала Коди на врата.
Во понатамошнит разговор се открива дека Коди ја изневерил сопругата со најмалку три девојки, а фатен е во обид за прељуба и со четврта – нејзината најдобра пријателка.
Ниту Лесли не е толку мирна, бидејќи од одмазда спиела со друг маж и тоа додека била бремена.
„Ти си лигав и лажлив измамник“- му порачала Лесли.
Се чини дека тие ќе комуницираат преку судски пат каде што ќе се одлучи кој ќе има старателство над детето.Коди договорил средба со црвенокосата девојка кај неа дома, а на големо изнендување го дочекала Лесли која му ја отворила вратата. Девојките

loading...
Loading...