Доказ за вистинска љубов: Градник кој се откопчува само пред мажи со искрени емоции

Loading...

Јапонската компанија „Равијор“ направила интересен градник. Иновативниот градник „True Love Tester”  воопшто не е лесно да се откопча, односно го откопчува само вистинската љубов. Направен е да ги заштити жените. 
Како што наведуваат од компанијата градникот има сензор кој ги чита отчукувањата на срцето и ги испраќа на посебна апликација каде дополнително ги анализира.
Доколку станува збор за искрени чувства градникот се откопчува.
Погледнете го видеото.

 
Иновативниот градник „True Love Tester”  воопшто не е лесно да се откопча, односно го откопчува само вистинската љубов. Направен е

loading...
Loading...