Докажано – најмногу изневеруваат русокосите девојки

Loading...

Според едно истражување, бојата на коса има врска со верноста. Се покажало дека русокосите најмногу изневеруваат. 
Интернет страницата Cheatterville неодамна направи и анкета за да дознае дали бојата на коса и изневерувањето се во некаква корелација.
Кај жените најмногу изневеруваат русокосите, а кај мажите – главни швалери се оние со смеѓа боја на коса со 40 отсто. Меѓу неверните жени 43 отсто се русокоси, следуваат бринетите со 23 отсто, а најверни од сите се жените со црна коса – 11 отсто.
Кај мажите по смеѓите, следат црнокосите со 23 отсто и русокосите со 20 отсто.
Извор: lady.mkСпоред едно истражување, бојата на коса има врска со верноста. Се покажало дека русокосите најмногу изневеруваат.&nbsp

loading...