Доколку ги чувате ОВИЕ намирници во фрижидер, правите ГОЛЕМА ГРЕШКА!

Можеби ќе се изненадите од листата која следи, бидејќи најверојатно ја правите таа грешка.Кога се чуваат во фрижидер овие намирници го губат вкусот и брзо се расипуваат:
1. Домати
2. Босилек
3. Копмир
4. Кромид
5. Авокадо
6. Лук
7. Леб
8. Маслиново масло
9. Кафе
10. МедКога се чуваат во фрижидер овие намирници го губат вкусот и брзо се расипуваат:
1. Домати
2. Босилек
3. Копмир
4. К

Пронајдете не на следниве мрежи: