Докторите и родителите ВО ШОК: На детето кое штотуку се родило на челото му се појавил младеж во облик на бројот…

Медицинските лица и родителите премногу се изненадиле. Детето по име Хенри ван Ниекерк е родено со необичен младеж(бемка) во облик на бројот 12 кој се појавил на средината од неговото чело.Неговото семејство веднаш не го забележало младежот. Всушност неговата баба Катерина Јости (70) кажува дека дури покасно ги забележала броевите на неговото чело.
„Мојата најмлада ќерка прва го забележа, рече дека на неговото чело ги има бројките 1 и 2. Не сме загрижени поради тоа, неговиот лекар ни кажа дека тоа би требало да исчезне кога тој ќе порасне.“
Семејството од Јоханесбург (Јужноафричката Република) рекло дека младежот скоро и не се забележува и дека тоа не ги спречува да го слават раѓањето на детето.
Дерматологот Патрис Хајд  за медиумите изјавил дека кај децата вакви младежи можат да се развијат пред или по раѓањето.
„Тоа се групи на ситни крвни зрнца кои растат на одредени подрачја на кожата, па тоа е причината поради која се и црвени или виолетови. Никој незнае што ги предизвикува, но добро е да се знае дека не се знак за било каква болест“.
Хајд  додала  и дека многу од младежите обично избледуваат со текот на времето или потполно исчезнуваат.Неговото семејство веднаш не го забележало младежот. Всушност неговата баба Катерина Јости (70) кажува дека дури покасно ги забележала броевите на

Пронајдете не на следниве мрежи: