Докторите им рекле дека треба да се прекине бременоста или ќе гледаат како бебето им умира, но се случуло ова…

Loading...

Само неколку моменти откако Шанел Муриш е родена таа срушила рекорд и станала бебето чудо.Лекарите на родителите им рекле дека бебето нема да преживее, уште додека било во стомак. Биле сигурни дека бебето ќе умре, а на родителите им кажале дека е подобро да се прекине бременоста. Но, бебето им дало знак и им дала до знаење дека ќе се бори.
Таа им дала палец нагоре… Знаеле дека малиот борец ќе го издржи тоа…

 
Неколку моменти по породувањето бебето морало да биде оперирано затоа што очекувано едната страна на срцето не чукала.
Седум дена подоцна имала уште една операција, а од минута во минута станувала се поголем борец.
Погледнете ја…
Лекарите на родителите им рекле дека бебето нема да преживее, уште додека било во стомак. Биле сигурни дека бебето ќе умре, а на родителите им кажа

loading...
Loading...