Докторите ѝ кажале да го абортира детето поради деформитет но не ги послушала- еве како изгледа нејзиниот син денес

Loading...

Кога им соопштиле дека ќе добиеме дете со деформитет, млад брачен пар знаел дека сака да го задржи бебето без оглед на се. Не им било грижа што ќе изгледа поинаку и биле подготвена на секаква жртва.
Сара и Крис Хелер сакале да ја споделат својата приказна со целиот свет со надежа дека ќе го променат начинот на размислување на многумина.

Бебето се родило со синдром на расцеп на устата кое настанува откакоодредени ткива не се формираат како што треба, а на ултразвук е можно да се види дури по 12 недла од бременоста. Овој синдром не пречи само естетски, туку бебето не може да јаде, да пие, да се смее, па дури и да диши. Мѓутоа, тие овој проблем го решиле со операција.
Денес Сара и Крис се горди родители на својот син и деталите околку нивната борба ги споделуваат на социјалните мрежи. Не им било грижа што ќе изгледа поинаку и биле подготвена на секаква жртва.
Сара и Крис Хелер сакале да ја споделат својата приказна со цел

loading...
Loading...