Докторите рекле дека е стрес: А во стомакот ѝ се случувало ова!

Loading...

Ејприл Хит е учителка, која помислила дека ја фатил вирус од учениците. Меѓутоа, кога отишла на лекар, добила потполно друга дијагноза, ѝ рекле дека во прашање е стрес.Кога вртоглавиците и несвестиците ѝ продолжиле, нејзиниот дечко по две недели ја одвел на лекар. Потоа ја однеле во болница, каде утврдиле дека е анемична и дека има загрижувачо ниско ниво на крв.
Лекарите подоцна откриле дека Ејприл всушност има тумор во стомакот, што значело дека полека крварела до смрт.

Морала да прими неколку трансплантации на крв пред да ја оперираат. Операцијата траела шест часа и ѝ оставила голема лузна на стомакот.
За среќа, успеала да преживее и сега е здрава.Кога вртоглавиците и несвестиците ѝ продолжиле, нејзиниот дечко по две недели ја одвел на лекар. Потоа ја однеле во болница, каде утврдиле дека е а

loading...
Loading...