Докторите започнаа да ме сечат а јас бев будна- Не можев ништо да им кажам!

Loading...

Требала да биде рутинска операција од слепо црево. Ја одвеле во соба  за анестезија за да ја успијат и и рекле да брои од 10 наназад. Се сеќава само дека после неколку броеви веднаш заспала. Меѓутоа работите се искомплицирале…
 Александра Бутел (36) кажува дека доживеала огромен стрес откако се разбудила и операцијата започнала.
Поради лековите кои ги добила не била во состојба да проговори дека анестезијата не и проделувала.  

Александра кажува дека инцидентот бил толку трауматичен што уште ден денес кажува дека  уште има ноќни мори, напади и паники.
Постигнала и спогодба со болницата, а раководството раскажало и признало дека не го проверувале нивото на анестетика, поради што и таа се разбудила и била во паничен страв за својот живот.Александра Бутел (36) кажува дека доживеала огромен стрес откако се разбудила и операцијата започнала.
Поради лековите кои ги добила не бил

loading...
Loading...