Докторка раскажала што видела додека била мртва и го шокираше светот

Докторка раскажала што видела додека била мртва и го шокираше светот.Татјана Анисимова Бјелоус, украинска докторка која има 65 години починала на операциона маса, за потоа да се разбуди во мртовечница ја шокираше светската јавност сведочејки за своите доживувања за време на клиничката смрт.
Таа тврди дека при привремената смрт ги видела рајот, чистилиштето и пеколот.
Погледнете ја нејзината исповед:
Татјана Анисимова Бјелоус, украинска докторка која има 65 години починала на операциона маса, за потоа да се разбуди во мртовечница ја шокираше све

Пронајдете не на следниве мрежи: