Докторката доби отказ поради оваа фотографија…

Докторката од Германија доби отказ поради оваа фотографија…Требало да размисли пред да се слика…
Односно пред да објавува на социјалните мрежи.

Требало да размисли пред да се слика…
Односно пред да објавува на социјалните мрежи.

Пронајдете не на следниве мрежи: