Џоле Џогани ја откри шокантната цифра која ја зема месечно!

Loading...

Стиховите на песните на Џоле Џогани секогаш беа посветени на некого, дали на естрадата, на младите, на пореметените вредности и сл.Меѓутоа, пејачот никогаш досега ги нема критикувано политичарите.
-Кога во мојата песна Estrada nam je k’o buvlja pijaca пеев за пејачите, тоа појави доста бурни реакции кај моите колеги кои се пронајдоа во стиховите. Тогаш сакав да удрам и по политичарите но знаев дека и тие ќе ми замерат. Ми се роди идеја и напишав песна, ја ставив на лист хартија. Меѓутоа кога прочитав што сум напишал не ми беше сеедно. Кога прочитаа уште неколку мои пријатели ми рекоа-Брате немој да си играш!-признава Џоле кој потоа и заборавил дека го напишал воопшто тој текст иако сеуште се наоѓа некаде по фиоките од неговиот стан!
-Бев свесен дека тоа ќе ми влијае на животот ако го објавев. Не сум јас Еминем на кого му се може цела јавност да ја пее во песните. Јас тоа тука не смеам. Мене тука платата ми е 300 евра- открива пејачот, што искрено не би се рекло дека зема толку пари по луксузните летувања и недвижностите кои ги купува. Меѓутоа, пејачот никогаш досега ги нема критикувано политичарите.
-Кога во мојата песна Estrada nam je k’o buvlja pijaca пеев за пеја

loading...