Џоле Џогани со нова скандалозна изјава!

Loading...

Џогани горд на тоа како неговата ќерка се покажала на Х фактор.Џогани изјавил дека ќе и помогне на Маринела да направи блескава музичка кариера.
-За неа тоа беше само едно огромно искуство и сметам дека мојата ќерка одлично се докажа, иако на почеток бев против тоа Маринела да учествува во Икс Фактор, бидејќи во ваквите натпревари победниците изчезнуваат и не постигнуваат ништо, изјавил Џоле за Блиц.
Џоле истакнал и дека неговата ќерка веќе добила неколку понуди да сними албум, како и бројни комплимети од познати музички ѕвезди.Џогани изјавил дека ќе и помогне на Маринела да направи блескава музичка кариера.
-За неа тоа беше само едно огромно искуство и сметам дека

loading...
Loading...