Домашен тренинг за затегнато тело како балерина

Loading...

Тренерката Сузан Бауен е креаторка на програма за вежбање која комбинира различни видови на тренинг со балетски движења.
 Популарниот начин на вежбање кој комбинира балетски движења со вежби за сила и кардио ги освои бројните фитнес центри и екраните на оние кои вежбаат дома. 
Оваа програма посебно ја популаризирала Сузан Бауен, млада тренерка со шестнаесетгодишно искуство, низ кое таа научила разни облици на вежби за затегнување на телото. Во ова видео се издвоени вежби за затегнување на рацете, а целата програма се нарекува “BarreAmped Bootcamp”.
Доколку сакате да имате цврсто тело како балерина, испробајте ги овие вежби.
 
 
Популарниот начин на вежбање кој комбинира балетски движења со вежби за сила и кардио ги освои бројните фитнес центри и екраните на оние кои

loading...