Џорџ Клуни никогаш не носи ист пар чорапи по втор пат

Loading...

Опседнатоста на холивудскиот заводник Џорџ Клуни со чисти чорапи е толку голема, така што тој никогаш не облекува ист пар чорапи двапати.
Поминувајќи го денот во еден пар чорапи, Клуни навечер сака да се ослободи од нив.
Мораме да спомнеме дека тој ниту едни чорапи не ги фрла, туку ги пере и ги подарува на добротворни организации за помош на бездомници.
Џорџ Клуни не е единствена позната личност оптоварена со облеката. Слична опсесија има и Ванеса Паради која, од друга страна, тешко се разделува од работите.
– Во облеката наоѓам утеха и со тешко срце ја фрлам, дури и кога ќе се искине. Тоа посебно се однесува на костимите во кои настапувам – рекла француската пејачка и актерка.Опседнатоста на холивудскиот заводник Џорџ Клуни со чисти чорапи е толку голема, така што тој никогаш не облекува ист

loading...
Loading...