Дошол да ја идентификува починатата сопруга, а тогаш видел…

Loading...

Медицински техничар кој работел во мртовечница во Боливија, е уапсен поради сексуално злоставување на лешевите. Овој бизарен случај кој го потресе светот го открил сопруг на една жена која била почината. Тој отишол да го идентификува телото, а тогаш го видел техничарот како ја силува мртвата жена.
– Видов што прави и го удрив. Панталоните му беа спуштени “, – изјавил сопругот на еден локален весник.
Веднаш реагирала полицијата. Овој бизарен случај кој го потресе светот го открил сопруг на една жена која била почината. Тој отишол да го идентификува телото, а тогаш го видел

loading...
Loading...