ДОВЕДУВААТ ДО ПОЈАВА НА РАК: Тргнете ги овие навики од вашиот живот!

Loading...

Расте бројот на починати лица од рак во последниве години, а причината за тоа, како што објаснуваат лекарите – е лошиот начин на живот и нездрава исхрана.Покрај срцевиот удар, ракот стана втора најчеста болест од која луѓето умираат во светот. 
Американскиот лекар, Дејвид Броунштајн  го посветил животот на проучување на ракот. Се концентрирал на проучување како да да се избегне оваа пеколна болест и што ја предизвикува. 
Како што вели дека секоја чичност на светот поседува во организмот станица на рак низ различни периоди од животот. Поентата е во тоа како личноста пристапува за да го спречи ширењето на ракот и превземање на нашиот организам.
Ова се знаци на кои предупредува: 
– Ако во вашето тело постои нерамнотежа во хормоните 
– Ако сте дебели 
– Ако пуштите 
– Ако внесувате многу шеќер
– Ако внесувате отрови преку вода, храна, водух и лекови… Покрај срцевиот удар, ракот стана втора најчеста болест од која луѓето умираат во светот. 
Американскиот лекар, Дејвид Броунштајн &nbs

loading...