Доживотна робија за убиство со штикла

Loading...

На една американка од Тексас и се заканува казна доживотен затвор поради убиство.Ана Трухиљо (45) е осудена на доживотна робија откако го убила своето момче Алфо Стефан Андерсен, верувале или не, со убод од нејзините штикли.
Иако Андерсон е пронајден во својот стан со неверојатни 25 убоди од штикла во вратот и лицето, Ана тврди дека убиството го извршила во самоодбрана.

 
Ана Турхиљо е прогласена за виновна. Сите членови на поротата едногласно ја обвиниле за убиство.
При истрагата е утврдено дека Ана немала повреди на лицето и телото, што го побива нејзиниот исказ дека убиството со штиклата долга 13 сантиметри го извршила во самоодбрана.Ана Трухиљо (45) е осудена на доживотна робија откако го убила своето момче Алфо Стефан Андерсен, верувале или не, со убод од нејзините штикли.

loading...
Loading...