ДОЗНАЈТЕ КОЈ ВЕ ИГНОРИРА!

Loading...

WhatsApp додаде нова функција, со помош на која можете одеднаш да проверите кој ве игнорира, или пак вашите пријатели се неактивни.Новата верзија WhatsApp им овозможува на луѓето да видат сини или сиви цртички на chat, без да мораат да кликаат на индивидуални теми. Тоа значи дека тие цртички покажуваат дали пораката е примена и прочитана.
Пред тоа, корисниците мораа да кликаат на секоја поедина порака како би виделе каков е нејзиниот статус.
WhatsApp, комуницира дали пораката е испратена преку серија од цртички: една значи дека е испратена, две сиви дека е стигната на телефонот на корисникот, а две сини дека примената порака е прочитана.
Ако некој ја исклучил потврдата са читање, ќе се покажат само две сиви цртки.Новата верзија WhatsApp им овозможува на луѓето да видат сини или сиви цртички на chat, без да мораат да кликаат на индивидуални теми. Тоа значи де

loading...
Loading...