Дознајте што направи ова момче за својот прв бакнеж со девојката од неговите соништа!

Loading...

Џеј Голдинг (23) од Лестер го доживеал својот прв бакнеж во животот кога ослабнал 50 килограми. Овој млад Британец имал дури 146 килограми, но , кога ја запознал љубовта на својот живот преку социјалните мрежи, не сакал таа да го види во такво издание. Започнал да тренира да да води здрав режим не исхрана.Кога конечно се сретнале и двајцата го доживеале најубавото нешто во својот живот. И двајцата досега немале никаква врска, па првиот бакнеж го споделиле заедно.
Погледнете од што во што се претворил овој млад човек само за да го исполни бакнежот од соништата..

 
Кога конечно се сретнале и двајцата го доживеале најубавото нешто во својот живот. И двајцата досега немале никаква врска, па првиот бакнеж го спод

loading...
Loading...