Дознала дека сопругот ја изневерува па му оставила порака која се памети

Сопруга дознала дека сопругот ја изневерува па му оставила порака која се памети. Пораката гласела вака:
– Пред да се вратиш од бизнис патување, сакав да те известам дека имав мала незгода додека се обидував да го паркирам џипот.
За среќа јас сум добро, немој да ме мислиш.
На враќање од маркетот, сакав да паркирам во гаражата па наместо да притиснам кочница, јас по грешка притиснав на педалата за гас.
Вратата на гаражата малку се искриви а јас не намерно удрив во твојот нов автомобил. Многу ми е жал, знам дека имаш златно срце и дека ќе ми простиш.
Знаеш дека многу те сакам и ти испраќам фотографија за да видиш што сум направила.

Многу би сакала да си сега до мене и да ме прегрнеш.
Твојата сакана сопруга
П.С. Те бараше љубовницата- напишала таа Пораката гласела вака:
– Пред да се вратиш од бизнис патување, сакав да те известам дека имав мала незгода додека се обидував да го паркира

Пронајдете не на следниве мрежи: