Драгана Мирковиќ одмара на северот на Скандинавија

Loading...

Српската фолкерка Драгана Мирковиќ доживува вистинска зимска бајка со своето семејство на самиот север на Скандинавија. По многуте изминати настапи

loading...
Loading...