Драгана Спасовска и Зоки Фаци заедно ?

Loading...

Нашата позната манекенка која работи и живее во Бугарија Драгана Спасовска забележана во опуштено издание со Зоки Фаци. Тие двајца си дозволија малку повеќе да се опуштат на приватна забава кај еден познат Македонски бизнисмен.  На оваа забава една од главните sвезди со својт танц била и Црна Мачкица. Зоки и Драгана наскоро започнуваат со соработка во новата емисија на Зоки. Останува да видиме како ќе изгледа тоа.Нашата позната манекенка која работи и живее во Бугарија Драгана Спасовска забележана во опуштено издание со Зоки Фаци

loading...
Loading...