Драгана Спасовска во НОВО ВИДЕО – „Time is money“

Loading...

Нашиот познат модел Драгана Спасовска учествуваше во ново видео.Овој пат таа снимаше спот со Албанецот Бледи за песната „Time is money“.Драгана полека но сигурно влегува  во водите јавноста и гради сериозна меѓународна кариера.
Таа ни го прати новото видео кое ние и го претставуваме на македонската јавност.
Па, браво Драгана, само напред!
Погледнете и уживајте!
Драгана полека но сигурно влегува  во водите јавноста и гради сериозна меѓународна кариера.
Таа ни го прати новото видео кое ние

loading...
Loading...