Драгана „ЖАРИ И ПАЛИ“ низ бугарските дискотеки!

Сигурно веќе ви е добро позната… Драгана Спасовска, нашиот модел кој „жари и пали“ низ бугарските простори а и пошироко. Драгана досега македонската јавност ја изненади со голем број на фотосесии, а дел од нив можете да погледнете ТУКА.
И, како и секогаш е во центарот на медиумското внимание.
Едноставно, не може да остане незабележана.
Нашата Драгана овојпат ни испрати фотографии на кои можете да погледнете како таа „растура“ по бугарските дискотеки, опкружена со нејзините пријателки меѓу која е и познатата и популарна бугарска пејачка Пресила која пее за клубот „Planeta Payner“ .Нивната следна дестинација и место за журкање е Дубаи. 
Во продолжение можете да ги погледнете фотографиите…

Драгана досега македонската јавност ја изненади со голем број на фотосесии, а дел од нив можете да погледнете

Пронајдете не на следниве мрежи: