Драма на аеродромот во Лос Анџелес

Loading...

Вистинска драма од пукотници, паника и страв се случи на аеродромот во Лоос Анџелес во Америка. Се уште трае евакуацијата на аеродромските терминали , а според американските медиуми нема информации кој пука и од каде, освен дека се случил инцидент.
На аеродромот владее паника , а според пораката на Твитер на еден новинар патниците истрчале на писта , а на ситуацијата на аеродромот ја опишал како став , солзи, молитви , збрка , загриженост.
 Се уште трае евакуацијата на аеродромските терминали , а според американските медиуми нема информации кој пука и од каде, освен дека се случил инци

loading...
Loading...