Драма: Пукање пред суд, има повредени

Пред судот во Истанбул имало пукотници, а според информациите објавени на РТ има и повредени лица.Локалните медиуми пишуваат дека во престрелката учествуваат две локални ривалски банди вмешани во убиство за кое денес се одржува судење.
Осум лица се уапсени.Локалните медиуми пишуваат дека во престрелката учествуваат две локални ривалски банди вмешани во убиство за кое денес се одржува судење.
О

Пронајдете не на следниве мрежи: