ДРАМА ВО КРАГУЕВАЦ: „Дај ни плата инаку ќе се самозапалам“

Драма во Србија, 55-годишен  непознат маж се полил со бензин и се заканувал дека ќе се запали поради каснење на платите.Тој бил вработен во една градежна фирма во Крагуевац.
Драмата започнала околу пладне, но брзо дошле на помош пожарникари и брза помош која го предомислиле за неговата одлука, па сега тој е згрижен на психијатрија во Крагуевац.
 Сопственикот на градежната фирма за српските медиуми не се огласил поради овој  инцидент. Тој бил вработен во една градежна фирма во Крагуевац.
Драмата започнала околу пладне, но брзо дошле на помош пожарникари и брза помош која

Пронајдете не на следниве мрежи: