Д[р]еформаторска хипокризија

Реформаторите од ВМРО-ДПМНЕ повторно се мета на аналитичарот Милан Стефаноски. Новиот статус проследете го во прилог. 
Според досегашниот статут ( за нив недемократски) тие биле нелигитимни и недемократски на своите партиски функции Идеме со ред,Едниот од нив беше претседател на општински комитет, ( на јавен оглас во најмалку три весника)Вториот претседател на републичка комисија, (учествува во изработка на актуелниов статут)Третиот, претседател на општински комитет на УМС ( до вчера не ни се замараше со правни работи во партијата)Четвртиот, на мала врата, без ниту едно партиско поминато скалило преку јавен оглас станува претседател на републичка комисија при УМС, и самиот е иницијатор и учествува во подготовката на правниот статут на УМС на ВМРО – ДПМНЕ.Петтиот не ни знаеше каде е штабот, зафатен со јавни набавки во министерството при распределбата на имотот на министерството.

  
Според досегашниот статут ( за нив недемократски) тие биле нелигитимни и недемократски на своите партиски функции Идеме с

Пронајдете не на следниве мрежи: