Дрога од Скопје пресретната на Прешево

Loading...

На граничниот премин Прешево српските цариници пронашле помало количество марихуана и екстази сокриени во дола облека.Маж од Турција и жена од Врање патувале со автомобил од Македонија кон Србија, а дрогата ја купиле во Скопје и во Штип за лични потреби.
Мажот криел 3 грама марихуана во гаќите, а жената 61 таблета екстази во градникот.Маж од Турција и жена од Врање патувале со автомобил од Македонија кон Србија, а дрогата ја купиле во Скопје и во Штип за лични потреби.

loading...