Државата ја прогласи за лице со инвалидитет поради нејзината алергија. Ќе се изненадите зошто прима 800 евра месечно!

Loading...

Французинката Марин Ричард, била принудена да ја напушти својата работа во градот и да се пресели на село, со цел да се изолира од модерниот свет.Таа била алергична на Wi-Fi. Поради нејзиното необично тврдење, таа се појавила на суд кадешто била донесена одлука во нејзина корист.
Сега француската влада месечно ѝ плаќа по 800 евра, пишува британски Метро.
Марин со години имала главоболки, мачнини и вртоглавица.
Научниците тврдат дека алергијата на интернет конекција не постои, меѓутоа Марин е првата личност којашто јавно го соопшти тоа.
Таа од страна на владата е прогласена за лице со инвалидитет.Таа била алергична на Wi-Fi. Поради нејзиното необично тврдење, таа се појавила на суд кадешто била донесена одлука во нејзина корист.
Сега

loading...
Loading...