„Duck face“ не е повеќе во мода, погледнете која е новата поза?!

Loading...

Позната „duck face“ излезе од мода, а заменета е со нов израз на лице кој се нарекува „sparrow face“.“Sparrow face“ е последниот најнов тренд во фотографирање и позирање за социјалните мрежи, веќе е влезен во шема во Јапонија.
Да го изведете овој израз на лице, потребно е широко да ги отворите очите и благо да ја отверете устата, како кога врапче чека за храна.
Овој тренд се шири и има за цел да ве направи слатки. Па да видиме колку кај нас ќе се рашири.“Sparrow face“ е последниот најнов тренд во фотографирање и позирање за социјалните мрежи, веќе е влезен в

loading...
Loading...