Дуле од дуото „Дуле и Коки“ се подготвува за свадба

Loading...

Дуле од дуото „Дуле и Коки“ се подготвува за втора свадба. Според информациите свадбата се предвидува да се случи налето. 
Избраничката на Дуле е струмичанката Љупка Наскова со која пејачот, пред да се сврши беше во врска околу една година и ја има ќеркичката Илијана.
„Го чекам да се врати старосватот и потоа одиме во матично. Свадбата, здравје, ќе ја направиме налето, а дали ќе биде голема или мала свадба, се уште немаме решено”, вели Дуле за „Вечер“ и додаде дека паралелно освен со свадбените обврски, се занимава и со подготовка на новиот ресторан којшто треба да го отвори наскоро.
Дуле овој период е премногу зафатен има многу настапи, свирки, а во најава е и новиот албум на познатото дуо „Дуле и Коки“. Дуле од дуото „Дуле и Коки“ се подготвува за втора свадба. Според информациите свадбата се предвидува да с

loading...