ДУРИ СЕГА СЕ ДОЗНА: Драгана Мирковиќ со семејството доживеала ПЕКОЛ во Ница

Како  што  дознаваат  српските медиуми, пејачката Драгана Мирковиќ била во  Ница кога се случил стравичниот терористички напад! За среќа, и  таа и  нејзиното  семејство во момент на нападот била со семејството во  хотел.
„Беше навистиа страшно! Драгана плачеше иако нејзините деца беа покрај  неа! Му се молеше на Богаза спас на сите тие недолжни луѓе! Баш многу  се потресе“, раскажал извор од лице место.
За среќа, и  таа и  нејзиното  семејство во момент на нападот била со семејството во  хотел.
„Беше навистиа страш

Пронајдете не на следниве мрежи: