Дувајте слободно: Од 1 јули ќе се легализира марихуаната!

Антологиската одлука конечно да се легализира употребата на марихуаната во Србија, според зборовите на надлежните ќе ја намали стапката на криминалот, ќе го зголеми бројот на туристите, ќе „излечи“ бројни зависници од никотин и алкохоличарите… Со еден збор, ќе се вратат насмевките на лицата на жителите на Србија!По големите притисоци од јавноста и повеќемесечните демонстрации во „кругот на двојките“, од денес (по примерот на Европа), на сила ќе стапи законот да се легализира употребата на марихуаната во Србија и тоа не само за медицински цели!
Имено, како што е соопштено, „тревата“ слободно ќе може да се одгледува на балконите и да се консумира на улица, а наскоро во Парламентот на Србија ќе се одржи и дебата за да се воведе обележување на местата во јавните простори на кои од денес, па и во иднина ќе може да се пуши ова опојно растение.
А, како што порачуваат многу млади – кулирајте дотогаш.По големите притисоци од јавноста и повеќемесечните демонстрации во „кругот на двојките“, од денес (по примерот на Европа), на сила ќе

Пронајдете не на следниве мрежи: