Двајца работници силувале колега со пречки во развој

Loading...

З.М. (33) и М.М. (31) се уапсени од полицијата во Крагуевац поради сомнение дека на почетокот на септември силувале свој колега кој има пречки во развојот.Инцидентот се случил во хала на една фабрика во Крагуевац. 
Тие во попладневните часови го намаиле во халата, каде се изживувале над него и сексуално го злоставувале, по што несвесен што му се случило си отишол дома.
Меѓутоа на прашање на семејството зошто толку се задржал на работа, младиот човек раскажал се што му се случило, по што шокираните членови на семејството повикале полиција.
Силуваното лице инаку добил работа во фирма, благодарение на прописите за обврска за вработување на лица со пречки во развојот, пренесува Аваз.Инцидентот се случил во хала на една фабрика во Крагуевац. 
Тие во попладневните часови го намаиле во халата, каде се изживувале над н

loading...
Loading...