Двајца силувале девојка на свадба, додека останатите гости само гледале!

Loading...

Ноќта помеѓу 10 и 11 август на свадба била силувана девојката Ј.Л (20) од страна на Миле Дробац(24) и Душко Башиќ(23).Ноќта помеѓу 10 и 11 август на свадба била силувана девојката Ј.Л (20) од страна на Миле Дробац(24) и Душко Башиќ(23). Настанот се случил во Бања Лука. Девојката била силувана пред многубројните гости кои само гледале што се случува. Дел од гостите кои дале изјави-велат дека не реагирале затоа што мислеле дека не станува збор за силување, затоа што девојката била позната по своето промискуитетно однесување.
Полицијата во Бања Лука собрала доволен број на докази против осомничените, исто така и гинеколошкиот преглед на девојката потврдува дека сексуалниот однос бил на сила. Ноќта помеѓу 10 и 11 август на свадба била силувана девојката Ј.Л (20) од страна на Миле Дробац(24) и Душко Башиќ(23).

loading...
Loading...