Две години се допишувале на Фејсбук: Кога конечно се виделе следел вистински шок…

Loading...

Кога за прв пат се договориле за својот прв состанок во живо тој се шокирал. Сфатил дека неговата „Фејсбук љубов“ му кажала многу работи кои не биле вистина…Винет Синг(22) и Јоти Кори (45) од Индија имале две годишна врска која се одвивала исклучиво преку Фејсбук а никогаш се немале видено.
Кога конечно се договориле да го остварат нивниот прв состанок во живо, Винет се шокирал. Сфатил дека неговата „Фејсбук љубов“ не му ја говорела вистината и за годините и за брачниот статус.
Имено (Јоти), таа му рекла дека има 21 година а му премолчела дека е мажена и дека е мајка на три деца.

Винет толку се разочарал што од бес ја ранил со пиштол, а после тоа се ранил и себеси.
Јоти починала на местото на случувањето, а момчето им подлегнало на повредите во болница.
Полицијата наведува дека истрагата е во тек. Винет Синг(22) и Јоти Кори (45) од Индија имале две годишна врска која се одвивала исклучиво преку Фејсбук а никогаш се немале видено.
Кога

loading...
Loading...