Две српски пејачки вмешани во убиството на Јелена?!

Loading...

Случајот за убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ се повеќе се заплеткува од ден во ден.За бруталното убиство кое ја потресе и Србија и цел регион, во притвор е нејзиниот сопруг Зоран Марјановиќ, како главен осомничен откако се совпаднаа трагите кал и ДНК на неговите панталони со оние од насипот.
Според најновите податоци од истрагата, Зоран излажал за осомничениот кој го видел на насипот, тој бил негов сосед и пријател и поминал во сосема спротивна насока. Со истрагата се опфатени и две пејачки од српската естрада, со кои е извршен разговор. Тие се познати и имаат настапи и во странство, а за време на убиството биле тука.
Засега не се познати повеќе детали.
Јелена беше убиена на 2. април на насипот кај Борча во Црвенка.За бруталното убиство кое ја потресе и Србија и цел регион, во притвор е нејзиниот сопруг Зоран Марјановиќ, како главен осомничен откако се совпадн

loading...