Е, ова е фудбалска Англија: Тренерот на Лидс ги почести навивачите пијачка во Словенија

Менаџер на фудбалскиот клуб Лидс Јунајтед ја почести групата фанови на овој тим која е заедно со Лидс на турнејата во Словенија, тренерот на англискиот тим плати 50 евра за нивните пијачки, џентлменски, нема што.
Околу 300-тини навивачи на Лидс Јунајтед се наоѓаат во Словенија, бидејќи клубот од Чемпионшип дивизијата на Англија се наоѓа на турнеја во оваа држава.Менаџер на фудбалскиот клуб Лидс Јунајтед ја почести групата фанови на овој тим која е заедно со Лидс на турнејата во

Пронајдете не на следниве мрежи: