Еден татко имал посебна мотивација: По овие зборови на ќерката едноставно морал да ослабне

Кога имал најмногу килограми, вагата покажувала 88 килограми. Откако ќерка му му рекла дека не го препознава, Крег Керингтон одлучил да се ослободи од стомакот и да нафрли плочки.31- годишниот татко одлучил поради својата 3-годишна ќерка да го врати своето тело во форма.
„Повеќе не изгледаш како тато, изгледаш како странец“, му рекла ќерката. Крег се погледнал во огледало и одлучил дека мора да промени нешто.

Тој имал 88 килограми и поради коментарот на ќерката одлучил да промени некои работи.
Почнал да оди во теретана и ја променил исхраната. За само неколку месеци намалил 25 килограми и „направил“ плочки на стомакот.31- годишниот татко одлучил поради својата 3-годишна ќерка да го врати своето тело во форма.
„Повеќе не изгледаш како тато, изгледаш

Пронајдете не на следниве мрежи: