Една мајка цел живот ВЕРУВАЛА дека син ѝ е мртов, а после 41 повторно се сретнале…

На 61-годишната  Рејс пред 41 година докторите и кажале дека нејзиниот син има многу мали шанси да преживее, а само неколку часа после тоа и кажале дека починал.Ѝ го одземале синот на мајката само неколку часа по раѓањето, велејќи и дека е мртов, но после 41 година тие повторно се сретнале. Травис Толивер, кој зборува само англиски , не можел да комуницира со својата мајка Чилеанката Нели Рејс, но тие двајца цврсто се прегрнаа на својата прва средба на аеродромот во Чиле.
Откако си го виде син ѝ после толку време, Рејс вели: „Ќе го гушкам секој ден, толку многу го сакам“.
На 61-годишната  Рејс пред 41 година докторите и кажале дека нејзиниот син има многу мали шанси да преживее, а само неколку часа после тоа и кажале дека починал.
Ниту Толивер, ниту семејството кое го посвоило не знаело пто точно се слулучило со него. Имал 40 години кога тргнал во потрага по своите биолошки родители. Сега полицијата се обидува да утврди што се случило по неговото раѓање.
Погледнете ја трогателната средба на мајката и синот.

Ѝ го одземале синот на мајката само неколку часа по раѓањето, велејќи и дека е мртов, но после 41 година тие повторно се сретнале. Травис Толивер,

Пронајдете не на следниве мрежи: