Едната има 29 другата 60 години- Која е мајката, која е ќерката?

Loading...

Кристли Бринкли, некогашна манекенка, со ќерката Алекса Реј Џоел последните деови од декември ги поминува на островите Туркс и Кајкос, кои се наоѓа

loading...
Loading...