Едноставен напиток кој ги исфрла токсините од организмот!

Loading...

Овој навистина чудотворен напиток, не само што ќе му помогне на вашиот организам да ги исфрли сите токсини туку, ќе го подигне вашиот имунитет и ќе биде еден од основните извори на енергијаНајдобро од се е што вам за овој напиток ви требаат само три состојки кои можете да ги пронајдете во секоја поголема продавница а тоа се: лимон, ѓумбир и јаболка.
Ваквиот микс изобилува со витамините А, Б и Ц, помага на вашата јетра, ја потпомага нејзината работа и го чисти организмот. На него гледајте како гориво кое ќе ви овозможи вам и на вашето тело да се чуствувате беспрекорно во текот на целиот ден!

 
Подготовка:Излупете еден лимон, четири јаболки и парче свеж ѓумбир со големина од 5 цм. Сите состојки ставете ги во соковник по можност или доколку немате во блендер и исходот е неверојатен напиток!
Можете да го разредите и со вода за да ја ублажите неговата јачина. Секако ако вам ви одговара во основниот облик не се размислувајте! Конзумирајте го и така.Најдобро од се е што вам за овој напиток ви требаат само три состојки кои можете да ги пронајдете во секоја поголема продавница а тоа се: лимон, ѓу

loading...
Loading...