Едвај стоеше на нозе: Синот на Доналд Трамп стана хит на интернет!

Победничкиот говор на Доналд Трамп најтешко му падна на неговиот десетгодишен син Барон.Во тоа дека политичките говори знаат да бидат заморни, се увери и Барон Трамп, десетгодишниот син на новиот американски претседател на САД. Имено, симпатичното дете толку се досадуваше при победничкиот говор на својот татко, што скоро заспа на нозе додека говорот го слушаше покрај мајка му Меланија.
Неговото прозевање и вртење со очите го забележаа камерите, а набрзо снимката се најде на интернет.
Русокосото дете конечно се прибра на крај и го отслуша говорот, баш како што му доликува на млад господин во костим кроен по мерка.
За разлика од својот татко, ова момче ги освои симпатиите на целата нација.Во тоа дека политичките говори знаат да бидат заморни, се увери и Барон Трамп, десетгодишниот син на новиот американски претседател на САД. Имено,

Пронајдете не на следниве мрежи: