Едвард Сноуден откри нова тајна на ЦИА

Loading...

Моментално најбараниот човек во светот од американската Влада, Едвард Сноуден откри голема тајна на ЦИА, чувана 14 години. Едвард Сноуден и понатаму е главна тема на светските медиуми. Овој пат тој ја откри 14 годишната тајна на ЦИА: 
Тајната на ЦИА е поврзана со сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“. 
Според објавените документи од Сноуден, неговите колеги од ЦИА, уште пред 14 години знаеле дека постојаните катаклизми се неизбежни. Од тогаш неколку држави во светот се подготвуваат за глобален глад.
Како дел од работата врз овој проект НАСА овозможила достап до сите свои комуникациони системи. Резултатите од спроведените истражувања недовосмислено покажуваат дека сончевите експлозии ќе бидат ужасни, ќе предизвикаат пад на електрониката, ќе настапи остар недостиг на храна и вода, а достап до ресурсите после катаклизмата ќе имаат само државите од елитата кои ќе преживеат во вакви услови.
Тоа ќе се одвива со помош на специјални објекти и техника создадена уште од времето на Студената војна и способна да издржи нуклеарен напад тврди „Еsoreiter.ru“ врз основа на информацијата обелоденета од Сноуден.
„На светот нема место за сите, ќе преживеат само избраните“, посочи Сноуден.
 Едвард Сноуден и понатаму е главна тема на светските медиуми. Овој пат тој ја откри 14 годишната тајна на ЦИА: 
Тајната на ЦИА е поврз

loading...
Loading...