Ефективна викенд диета

Loading...

Оваа диета се спроведува 7 дена, а ако издржите може и 14. Таа се нарекува”викенд диета”, бидејќи во сабота и недела можете да јадете што сакате. Но, сепак јадете умерено за време на викендите, за да не го уништите ефектот од диетата во текот на неделата.
Прочитајте повеќе на najadise.mkОваа диета се спроведува 7 дена, а ако издржите може и 14. Таа се нарекува”викенд диета”

loading...
Loading...