Ефтов до ЗНМ: Ова не беше ли закана или желба за мое убиство?

Loading...

Ефтов до ЗНМ: Ова не беше ли закана или желба за мое убиство? Ова за ЗНМ не беше закана или желба за мое убиство. Да, како „фина игра на зборови“, но суштината на напишаното е таа: Ќе се најделе добри луѓе кои ќе ме бутнеле во канал! И тие потоа ќе бидат среќни што мене ќе ме најдат во „канал“!!!, напиша Васко Ефтов на својот Фејсбук профил.
Ова за ЗНМ не беше закана или желба за мое убиство. Да, како „фина игра на зборови“, но суштината на напишаното е таа: Ќе се најделе до

loading...